Php programmeur gezocht

Mindwarp zoekt per direct een junior/medior full stack ontwikkelaar voor 40 uur in de week

Je hebt van je hobby je werk gemaakt, je hebt tenminste 2 jaar werkervaring en je zoekt een leuk uitdagende baan waar je veel kunt leren. Ervaring met PHP en Javascript is belangrijk maar net zo belangrijk vind je de user experience van een gebruiker.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van websites, online campagnes en bannersystemen. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe toepassingen binnen het bedrijf.

Wat moet je kunnen?

Je gaat ontwikkelen in PHP, Javascript en MySql.  Daarnaast heb je kennis van HTML, HTML5 en CSS. Je bent een techneut, maar je denkt zowel vanuit de techniek alsook de gebruiker. Je bent een echte teamplayer en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kan volledig zelfstandig werken en je hebt het vermogen om je snel kennis eigen te maken.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende baan waarin je volop kansen hebt om je te ontwikkelen en mee te groeien. We zijn trots op ons werk en mogen uiteenlopende en uitdagende projecten ontwikkelen voor onze opdrachtgevers waar jij deel uitmaakt. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in een kleine organisatie met een informele werksfeer, leuke en gedreven collega’s met passie in hun werk en dat je er plezier aan beleeft om de laatste ontwikkelingen op het internet te volgen. Door onze kleinschaligheid heb je veel rechtstreeks contact met klanten en relaties.
Salariëring is marktconform, afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring.

Over Mindwarp

Mindwarp is een creatief online webbureau gespecialiseerd in concepting, design en ontwikkeling van creatieve websites en online campagnes. Met ons team van professionele webdesigners en programmeurs creëren wij mooie en uitdagende projecten voor onze klanten/opdrachtgevers. Wij ontwikkelen websites, lead games, actie-/microsites, lead geörienteerde campagnes, landingpages en online display banners. Altijd op zoek naar de laatste technologische mogelijkheden om die toe te passen om onze creatieve ideeën te realiseren. Voor ons en voor de klant!
Heb je interesse, neem dan contact op met Max Sand 010-2809707!

Heb je interesse in deze vacature?

Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook bellen naar 010-2809707.

Reageer op deze vacature